Vores tilbud

Crystal Code har en komplet og grundig kundskab vedrørende iOS og Android, desuden til .NET, Web-udvikling, C++ og Windows-udvikling; alt indenfor områderne komplekse LOB-løsninger, LOB-mobile løsninger og brugerorienterde Apps. Windows Phone er en opstigende stjerne på det samlede marked og Crystal Codes erfaring fra .NET, Windows Mobile og Silverlight gør platformen let tilgængelig for nye projekter.Majoriteten af Crystal Codes kunder og udviklingspartnene vælger Crystal Code på grund af dets craftmanship, pålidelighed af leverancer i tide og fordele med en langvarig forretningsforbindelse. Vi indtager førstepladsen på vores område, lever og ånder for vores vision og arbejder uførtrødent videre at opnå vores mål. De følgende afdelinger beskriver vores kerneområder inden for virksomheden:


Crystal Alarm - Personlarm i mobilen

Personlige alarm app

Med Crystal alarm i din mobiltelefon kan altid opmærksom på kolleger eller skadestuen center!
Nemt Forbedre arbejdsmiljøet for dine medarbejdere / enlige arbejdere.

Personal alarm in mobile phoneMobile virksomhedsløsninger

Crytstal Code leverer virksomhedsløsninger og applikationer til alle førende mobile platforme.

Komplette løsningerSmartphones over TETRA

Brug TETRA/3G/LTE-hybridløsninger. Hurtig båndbredde til datasynkronisering og brug pålidelige signaler over TETRA. I kombination med en GUI i verdensklasse sikrer det en bedre kvalitet og øget effektivitet.

Komplette TETRA-løsningerMobile Apps

Vi er eksperter i udvikling af Apps med talrige vellykkede projekter i vores portefølje. Vi leverer revolutionerende idéer, grænseflade design, teknisk ekspertise og komplette projekter fra start til mål.

Se mere i vores porteføljeKonsulenttjenester

Crystal Code stiller første klasses konsulettjenester til rådighed inden for alle disse områder: Systemudvikling, Projektledelse, Mobilitetsekspertise og Uddannelse.

Mød nogle af vores talenter

Aktuelle referencer


Mobil salgsstyrke til 700+ mobilbrugere

Crystal Code har sammen med en førende videreforhandler af kontormaterialer fremtaget et mobilt ordre managementsystem med en salgsstyrke til over 700 brugere.

Forsyner den førende nordiske energileverandør med tjenester

Under ledelse af eksperter fra Crystal Codes projetmanagement-konsulenter; har den førende energileverandør i det nordiske område gennemført en helt ny mobilløsning til sin tjenesteorganisation med et af de største outsourcing- projekter under 2010.